Argonova webbyrå och reklambyrå i Borås fyller 10 år!

Borås är en stad med relativt många webbyråer vilket inte är så förvånande med tanke på den historia av postorder staden har. Många av de tidigare postorderföretagen har idag tagit utvecklingen mot e-handel och bakom en framgångsrik e-handel ligger bland annat ett professionellt websystem.

Argonova Systems är en av de webbyråer som har sitt huvudkontor i Borås. I höst firar bolaget tio år vilket får ses som en bedrift i webbyråbranschen där många bolag försvinner lika plötsligt som de dök upp.

Det som skiljer Argonova från andra webbyråer och kan vara anledningen till företagets framgångar är deras kompetens inom internetmarknadsföring. Genom ett omsorgsfullt och ihållande arbete med internetmarknadsföring har företaget kunnat förlita sig på inkommande förfrågningar istället för att ägna sig åt uppsökande försäljning. Under lång tid har Argonova legat bland toppen på Google för många av företagets viktigaste sökord.

Argonova har specialiserat sig på att skapa skräddarsydda webbsystem där form och funktion samverkar och kundnyttan står i fokus. Under företagets 10 år har över 700 webbprojekt genomförts, allt ifrån stora webbsystem för online-auktioner till mindre mallsidor passande för nyföretagare. Den sociala nätverkstjänsten Minbebis prisbelönades 2011 av IDG som bästa community för småbarnsföräldrar.

Förutom webblösningar har Argonova blivit en helhetsleverantör genom att även erbjuda reklambyråtjänster. Erbjudandet av logotyp till fast pris med Nöjd-kund-garanti har varit mycket populärt och sammanlagt har Argonova producerat ca 300 logotyper.

Nu uppmärksammar Argonova sitt 10-årsjubileum och denna milstole för företaget genom en tävling på Facebook med en iPad Mini som vinst. Gå in på Argonovas Facebooksida för att delta!

Är du nyfiken på att veta mer om Argonovas 10 år som reklambyrå & webbyrå i Borås så kika in på deras hemsida.