Utbildning inom retail, sälj och ledarskap

glasogonI en logistik- och handelsstad som Borås är ledarutveckling och säljutbildning ett självklart val för att stärka lagandan och förbättra kommunikationen inom företaget. Att arbeta inom retail är ofta krävande och ansvarsfullt men stressigt. Att få reflektera och få perspektiv på tillvaron är en viktig del av arbetet.

SLG utbildar i ledarskap, säljteknik och teamutveckling. Alla utbildningsprogram skräddarsys efter de egna förutsättningarna, behoven och målen.

Ledarrollen är en krävande roll som påverkar hela verksamheten Vid en ledarskapsutbildning får ledaren insikt om den egna ledarstilen samtidigt som man får en möjlighet att anpassa sitt ledarskap efter situation och individ.

Med teamutveckling ökar förståelsen för varandra inom gruppen. På så sätt kan man undvika missförstånd och konflikter och istället ta vara på individernas olikheter och se dem som tillgångar för att uppnå företagets mål.

För en säljare är det viktigt att kunna se kundernas medvetna och omedvetna behov och tillfredställa dem. Med en säljutbildning är det lättare att se möjligheter och känna sig trygg i säljrollen.

Att utveckla och utbilda företaget är betydelsefullt. När personal och kunder samspelar i ett företag kan de lyfta till oanade höjder, det skapar lönsamhet på sikt.